​Mange års erfaring  •  Autoriseret kloakmester  •  Fokus på høj kvalitet

Kloakservice hos kloakmester med mange års erfaring

Skal du bruge en kloakmester til kloakservice? MJ VVS & Kloak står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vores servicering af kloak er af højeste kvalitet, hvor teknologien selvfølgelig følger med. Vi arbejder primært i Sakskøbing, Falster og resten af Lolland.

Få kloakservice i alle størrelser

Som din kloakmester klarer vi alle opgaver fra det tilstoppet afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre og på fundamenter. Vores kloakservice dækker alle kloakproblemer, hvorfor vores kloakservice er i topkvalitet.

Skal der lægges nye kloakker på grund af nybyggeri eller tilbygninger, løser vi opgaven efter alle fagets regler. På landet og i sommerhusområder kan afløbsinstallationen ofte ikke tilsluttes en hovedkloak. Her kan vi i stedet anlægge en samletank eller et nedsivningsanlæg.​

Kloakarbejde kræver en autorisation. Vælger du MJ VVS & Kloak som samarbejdspartner ved kloakservice, får du en autoriseret kloakmester, der tilmed har mange års erfaring inden for faget.

Få et gratis tilbud hos din kloakmester

​Vi løser opgaver for både private og virksomheder til en god pris. Kontakt os for et tilbud på kloakservice. Du kan ringe på 51 80 10 38​ eller skrive på MJ@MJVVS.NET​. Få kloakservice til fordelagtige priser.

Interesseret i et gratis tilbud på din kloakservice?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MJ VVS & KLOAK  •  KALØVEJ 37, 4990 SAKSKØBING  •  TELEFON: 51 80 10 38  •  CVR 32 95 15 89  •  MAIL: MJ@MJVVS.NET